Mitra Oudenbosch

Mitra Oudenbosch

Ondernemer worden bij Mitra in Oudenbosch

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Oudenbosch.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Oudenbosch

Oudenbosch ligt in de gemeente Halderberge, in Noord-Brabant. In Oudenbosch wonen ongeveer 12.462 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €36.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Oudenbosch ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Oudenbosch dus zo’n €205.056.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €232.000 is in Oudenbosch. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Oudenbosch ligt dit dus hoger. In Oudenbosch hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 586 uitkomt.

Oudenbosch is in het verleden vooral bekend geweest vanwege zijn suikerproductie. Tegenwoordig is het een groter dorp, met name bekend om zijn monumenten. In het centrum van het dorp, aan de Zandeweg en de Bosschendijk zijn de meeste winkels gelegen. Grootste toeristische trekpleister in het dorp is de Basiliek aan de Markt.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Oudenbosch interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oudenbosch.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Oudenbosch

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Halderberge
Inwoners
12.462
Inkomen
€36.200
WOZ-waarde
€232.000