Bakker Bart Raalte

Bakker Bart Raalte

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Raalte

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Raalte.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Raalte

Raalte is gelegen in Overijssel, en is onderdeel van de gemeente Raalte. Er wonen ongeveer 20.015 mensen in Raalte. De WOZ waarde van de woningen in Raalte ligt gemiddeld op €238.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Raalte op €36.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Raalte een gezamenlijk inkomen van €327.518.182. Van alle inwoners hebben 4% een uitkering. In Raalte een totaal van 801 inwoners.

Raalte is gelegen in het centrum van Salland en is goed bereikbaar via diverse provinciale wegen en het openbaar vervoer. Het centrum heeft een groot aanbod van lokale winkeliers tot grote winkelketens. Daarnaast zijn er in het centrum diverse horecavoorzieningen te vinden. Rondom het centrum zijn diverse parkeervoorzieningen te vinden.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Raalte interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Raalte.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Raalte

Provincie
Overijssel
Gemeente
Raalte
Inwoners
20.015
Inkomen
€36.000
WOZ-waarde
€238.000