Mitra Soest

Mitra Soest

Ondernemer worden bij Mitra in Soest

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Soest.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Soest

Soest ligt in de gemeente Soest, in Utrecht. In Soest wonen ongeveer 39.375 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €38.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Soest ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Soest dus zo’n €692.642.045. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €273.000 is in Soest. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Soest ligt dit dus hoger. In Soest hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.496 uitkomt.

Soest is een plaats en een gemeente in de provincie Utrecht. De grootste plaats in deze gemeente is Soest. Soest beschikt over hoofdwinkelcentrum Van Weedestraat met daarnaast 3 kleinere winkelcentra. Verder beschikt Soest nog over 2 weekmarkten en 2 meubelboulevards.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Soest interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Soest.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Soest

Provincie
Utrecht
Gemeente
Soest
Inwoners
39.375
Inkomen
€38.700
WOZ-waarde
€273.000