Drogist Bewust Beter Stein

Drogist Bewust Beter Stein

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Stein

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Stein.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Stein

In Stein wonen naar schatting 11.290 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Stein, in Limburg. Gemiddeld wordt er €34.200 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Stein heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €175.508.182 over alle inwoners. De huizen in Stein hebben een gemiddelde WOZ waarde van €180.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.1% van de mensen hebben in Stein een uitkering, oftewel 463 van alle inwoners.

Stein is een plaats in Nederlands-Limburg. Stein beschikt over diverse recreatiemogelijkheden. Er zijn onder andere: zwembaden, speeltuinen, een kasteel en andere diverse attracties te vinden. Verder beschikt Stein over een overdekt winkelcentrum: Centrum Stein. Het winkelcentrum bevat 140 parkeerplekken en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Stein interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Stein.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Stein

Provincie
Limburg
Gemeente
Stein
Inwoners
11.290
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€180.000