Belisol Udenhout

Belisol Udenhout

Ondernemer worden bij Belisol in Udenhout

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Udenhout.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Udenhout

Udenhout is onderdeel van de gemeente Uden, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 41.248 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Udenhout een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €658.093.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Udenhout op gemiddeld €226.500. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Udenhout een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.774 inwoners van Udenhout een uitkering krijgen.

Udenhout is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen nabij Tilburg en Berkel-Enschot. Het dorp ligt tegen de Drunense Duinen en het Nationaal Park De Loonse aan. De meeste winkels in Udenhout bevinden zich aan de Kreitenmolenstraat, Het Tongerloplein, de Slimstraat, de Eikenlaan of de Rijksweg. Udenhout beschikt over een handjevol bedrijven. In totaal zijn er 26 bedrijven die zich gevestigd hebben in dit dorp.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Udenhout interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Udenhout.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Udenhout

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Uden
Inwoners
41.248
Inkomen
€35.100
WOZ-waarde
€226.500