Bakker Bart Ulft

Bakker Bart Ulft

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Ulft

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Ulft.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Ulft

Ulft is gelegen in Gelderland, en is onderdeel van de gemeente Oude IJsselstreek. Er wonen ongeveer 10.507 mensen in Ulft. De WOZ waarde van de woningen in Ulft ligt gemiddeld op €198.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Ulft op €32.500. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Ulft een gezamenlijk inkomen van €155.217.045. Van alle inwoners hebben 4.9% een uitkering. In Ulft een totaal van 515 inwoners.

Ulft is een dorp in de Gelderse Achterhoek, ongeveer 11 km van Doetinchem gelegen. In het noorden van Ulft ligt industrieterrein De Rieze, die de laatste jaren flink is uitgebreid. Het centrum van Ulft heeft een metamorfose ondergaan en is een aantrekkelijk centrum geworden waar het prettig winkelen, werken en wonen is.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Ulft interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Ulft.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Ulft

Provincie
Gelderland
Gemeente
Oude IJsselstreek
Inwoners
10.507
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€198.000