123Boekhouden Valkenburg

123Boekhouden Valkenburg

Ondernemer worden bij 123Boekhouden in Valkenburg

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Valkenburg.

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is d

Over Valkenburg

Valkenburg is gelegen in Limburg, en is onderdeel van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Er wonen ongeveer 5.800 mensen in Valkenburg. De WOZ waarde van de woningen in Valkenburg ligt gemiddeld op €202.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Valkenburg op €34.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Valkenburg een gezamenlijk inkomen van €89.636.364. Van alle inwoners hebben 4.3% een uitkering. In Valkenburg een totaal van 249 inwoners.

Valkenburg is een stad in de provincie Limburg, gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Valkenburg trekt vanwege de prachtige omgeving en het historische centrum jaarlijks veel toeristen. De loke economie moet het dan ook voornamelijk van het toerisme hebben. Naast de toeristen die Valkenburg als vakantiebestemming kiezen zijn de dagjesmensen ook belangrijk voor de stad. Jaarlijks vindt in Valkenburg het evenement: Kerststad Valkenburg plaats. Dit is een verzamelnaam voor alle activiteiten in december zoals de kerstmarkten en de christmas parade. De meeste winkels in Valkenburg bevinden zich aan de Louis van der Maesenstraat, het Berkelplein, de Dr Erenstraat, de Valkenberg of de Wilhelminalaan. Verder beschikt Valkenburg ook over een bedrijventerrein: De Valkenberg.

Er zijn naast 123Boekhouden ook nog andere franchiseformules waarvoor Valkenburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Valkenburg.

dienstverlening branche informatie

Franchiseformule 123Boekhouden valt binnen de branche dienstverlening. Tot de branche Financiële Dienstverlening behoren onder andere Hypotheekadviseurs, pensioen adviseurs, verzekeraars, banken, financiële adviseurs, en meer. Op dit moment zijn er volgens de Kamer van Koophandel 405.783 vestigingen actief binnen de branche, waarvan veruit het grootste deel in Noord- en Zuid-Holland te vinden is.

De branche vertoont sinds 2013 ook een duidelijke groei. Het CBS geeft aan dat het eerste kwartaal van 2016 er een omzetstijging van 7,8% is gerealiseerd, ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Ook het ondernemersvertrouwen blijft een positieve stijging te laten zien, wat sinds 2014 zelfs hoger ligt dan het vertrouwen in het totale bedrijfsleven.

Toch vind er binnen de sector ook krimp plaats. Met name binnen de werkgelegenheid. De werkgelegenheid in de sector is na 2007 met 38.000 banen gekrompen. Deze krimp zal ook blijven voortzetten. Technologische ontwikkelingen (internet) en veranderend consumentengedrag zijn hier de oorzaak van. Er zijn minder mensen benodigd om goed resultaat te boeken dankzij automatisering. Door deze verschuiving is er meer kennis benodigd, en ziet er markt er voor HBO en WO opgeleide mensen beter uit.

Daarnaast is er ook sprake van uitbreiding van deze branche. Door alle technologische ontwikkelingen heeft zich de laatste jaren een nieuw deel van de markt vertoont; Bedrijven die diensten in (klant)analyses en cijfer-beoordeling aanbieden, oftewel ‘big data’ zijn in de opkomst. Er kan steeds meer data van de klant verzameld worden, en deze bedrijven analyseren deze data en passen het toe.

Vestigingen 123Boekhouden

Gegevens Valkenburg

Provincie
Limburg
Gemeente
Valkenburg aan de Geul
Inwoners
5.800
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€202.000