Mitra Varsseveld

Mitra Varsseveld

Ondernemer worden bij Mitra in Varsseveld

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Varsseveld.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Varsseveld

Varsseveld ligt in de gemeente Oude IJsselstreek, in Gelderland. In Varsseveld wonen ongeveer 6.000 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Varsseveld ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Varsseveld dus zo’n €88.636.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €198.000 is in Varsseveld. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Varsseveld ligt dit dus lager. In Varsseveld hebben 4.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 294 uitkomt.

Varsseveld is een dorp gelegen aan de A18 in de buurt van Doetinchem. Ook is het dorp goed bereikbaar via het openbaar vervoer, Varsseveld heeft een treinstation. In het centrum van het dorp zijn enkele winkels te vinden en staat het Kulturhus, waar veel culturele activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast kent het dorp diverse horecagelegenheden.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Varsseveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Varsseveld.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Varsseveld

Provincie
Gelderland
Gemeente
Oude IJsselstreek
Inwoners
6.000
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€198.000