Drogist Bewust Beter Veenendaal

Drogist Bewust Beter Veenendaal

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Veenendaal

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Veenendaal.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Veenendaal

In Veenendaal wonen naar schatting 63.880 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Veenendaal, in Utrecht. Gemiddeld wordt er €34.800 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Veenendaal heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €1.010.465.455 over alle inwoners. De huizen in Veenendaal hebben een gemiddelde WOZ waarde van €210.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 3.8% van de mensen hebben in Veenendaal een uitkering, oftewel 2.427 van alle inwoners.

Veenendaal is een plaats in de provincie Utrecht, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug. De plaats ligt aan de A12 tussen Arnhem en Utrecht. Daarnaast wordt Veenendaal door de N233 via de Rijnbrug verbonden met Rhenen en de A15. Doordat Veenendaal centraal in het land ligt en toegang heeft tot de belangrijke hoofdwegen is het een aantrekkelijke plaats voor bedrijven om zich er te vestigen. Qua winkels heeft Veenendaal genoeg te bieden. In het centrum bevinden zich de landelijke winkelketens, maar ook de lokale winkels en speciaalzaken. Veenendaal beschikt ook over veel horecagelegenheden. Van eetcafés tot restaurantjes en ijssalons, alles is er te vinden.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Veenendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Veenendaal.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Veenendaal

Provincie
Utrecht
Gemeente
Veenendaal
Inwoners
63.880
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€210.000