Lincherie Vleuten

Lincherie Vleuten

Ondernemer worden bij Lincherie in Vleuten

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Vleuten.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Vleuten

Vleuten ligt in de gemeente Utrecht, in Utrecht. In Vleuten wonen ongeveer 6.949 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €34.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Vleuten ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Vleuten dus zo’n €108.341.227. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €223.000 is in Vleuten. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Vleuten ligt dit dus lager. In Vleuten hebben 3.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 215 uitkomt.

Vleuten is een wijk in de stad Utrecht. Hoewel deze wijk deel uit maakt van de stad Utrecht wordt het wel als een aparte plaats met eigen postadressen aangeduid. Vleuten beschikt over een eigen station: Station Vleuten. Vanuit dit station vertrekken er treinen richting Den Haag, Rotterdam en Woerden. De meeste winkels in Vleuten bevinden zich aan de Hindersteinlaan, de Middenburcht, het Burchtplein, de Dorpsstraat of de Burchtwal. Naast winkels heeft Vleuten qua bedrijvigheid ook genoeg te bieden. Veel bedrijven in Vleuten zijn er al jarenlang gevestigd. Ook op het gebied van horeca heeft Vleuten wat te bieden. Van a la carte restaurants tot de snackbar en van feesten en partijen tot vergaderingen.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Vleuten interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Vleuten.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Vleuten

Provincie
Utrecht
Gemeente
Utrecht
Inwoners
6.949
Inkomen
€34.300
WOZ-waarde
€223.000