Mitra Warnsveld

Mitra Warnsveld

Ondernemer worden bij Mitra in Warnsveld

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Warnsveld.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Warnsveld

Warnsveld ligt in de gemeente Zutphen, in Gelderland. In Warnsveld wonen ongeveer 8.810 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Warnsveld ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Warnsveld dus zo’n €128.545.909. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €185.000 is in Warnsveld. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Warnsveld ligt dit dus lager. In Warnsveld hebben 4.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 432 uitkomt.

Warnsveld is gelegen in de buurt van Zutphen en was tot 2005 een zelfstandige gemeente. Het dorp heeft een aparte status met een eigen dorpsraad. Warnsveld wordt nu vooral gezien als leef- en woongebied, uitloper van het stadsleven in Zutphen. Het dorp heeft een middelgroot winkelcentrum, genaamd Dreiumme, waarmee aan de basisbehoeften van de Warnsvelders wordt voldaan.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Warnsveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Warnsveld.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Warnsveld

Provincie
Gelderland
Gemeente
Zutphen
Inwoners
8.810
Inkomen
€32.100
WOZ-waarde
€185.000