Bakker Bart Wijk bij Duurstede

Bakker Bart Wijk bij Duurstede

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Wijk bij Duurstede

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Wijk bij Duurstede.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Wijk bij Duurstede. Er wonen ongeveer 18.376 mensen in Wijk bij Duurstede. De WOZ waarde van de woningen in Wijk bij Duurstede ligt gemiddeld op €261.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Wijk bij Duurstede op €39.500. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Wijk bij Duurstede een gezamenlijk inkomen van €329.932.727. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Wijk bij Duurstede een totaal van 698 inwoners.

Wijk bij Duurstede is een plaats in de provincie Utrecht. Wijk Bij Duurstede is een zeer waterrijk gebied. De volgende rivieren lopen langs of door Wijk bij Duurstede: De Nederrijn, De Lek, De Kromme Rijn en Het Amsterdam-Rijnkanaal. Wijk bij Duurstede ligt nabij de N229 richting Utrecht en nabij de N227 richting Amersfoort. Wijk bij Duurstede kent geen uitgebreid winkelbestand. In de straatjes van het dorpje vind je veel ambachtelijke winkels.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijk bij Duurstede interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijk bij Duurstede.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Wijk bij Duurstede

Provincie
Utrecht
Gemeente
Wijk bij Duurstede
Inwoners
18.376
Inkomen
€39.500
WOZ-waarde
€261.000