Drogist Bewust Beter Winsum

Drogist Bewust Beter Winsum

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Winsum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Winsum.

Drogist Bewust Beter (DBB) is een samenwerkingsverband van en voor ondernemers in de drogisterijbranche. DBB biedt een onderscheidend assortiment ondersteunt met verrassende belevingselementen. Met DBB onderneem je lokaal met een totaal ondersteuning vanuit het hoofdkantoor.

Over Winsum

In Winsum wonen naar schatting 14.051 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Winsum, in Groningen. Gemiddeld wordt er €33.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Winsum heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €212.681.045 over alle inwoners. De huizen in Winsum hebben een gemiddelde WOZ waarde van €167.000, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 4.1% van de mensen hebben in Winsum een uitkering, oftewel 576 van alle inwoners.

Winsum is een dorp in de provincie Groningen. Winsum ligt op twintig minuten afstand van de stad Groningen. Winsum beschikt over weinig winkels. De meeste winkels bevinden zich aan de St. Michaelsberch of de Meamerterdyk. Je vindt er een supermarkt, een bouwmarkt en een postkantoor. Winsum beschikt over een bedrijventerrein genaamd: Het Aanleg. Het bedrijventerrein ligt 15 kilometer ten noorden van de stad Groningen. Het Aanleg is goed bereikbaar met de auto via de N361 en N363 en ook met de bus en de trein.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Winsum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Winsum.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Winsum

Provincie
Groningen
Gemeente
Winsum
Inwoners
14.051
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€167.000