Lincherie Woerden

Lincherie Woerden

Ondernemer worden bij Lincherie in Woerden

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Woerden.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Woerden

Woerden ligt in de gemeente Woerden, in Utrecht. In Woerden wonen ongeveer 36.310 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdient men gemiddeld €39.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €36.500. Het gemiddeld inkomen in Woerden ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Woerden dus zo’n €658.531.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €251.000 is in Woerden. In 2020 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €270.000, in Woerden ligt dit dus lager. In Woerden hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.198 uitkomt.

Woerden ligt in het oosten van het Groene Hart, de groene zone omsloten door de Randstad. Buiten de bebouwing bestaat Woerden uit weilanden en akkers. Woerden staat bekend om de kaasmarkt die al meer dan 100 jaar wordt gehouden. Daarnaast speelde in de middeleeuwen de dakpan en steenindustrie een belangrijke rol. Door marktonderzoekers wordt Woerden gezien als de meest gemiddelde gemeente van Nederland.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Woerden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Woerden.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Woerden

Provincie
Utrecht
Gemeente
Woerden
Inwoners
36.310
Inkomen
€39.900
WOZ-waarde
€251.000