Mitra Wormer

Mitra Wormer

Ondernemer worden bij Mitra in Wormer

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Wormer.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Wormer

Wormer ligt in de gemeente Wormerland, in Noord-Holland. In Wormer wonen ongeveer 13.130 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Wormer ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Wormer dus zo’n €223.806.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €217.000 is in Wormer. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Wormer ligt dit dus hoger. In Wormer hebben 3.3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 433 uitkomt.

Wormer is een van de oudste plaatsen van de Zaanstreek en ligt net boven Zaandam aan de N203. Aan de westzijde van Wormer ligt de rivier de Zaan. De provincie wil het landschappelijke karakter van Wormer behouden en zal voornamelijk kiezen voor inbreiden. Open landschappen worden zo veel mogelijk gespaard. Onlangs is het centrum een vernieuwing ondergaan om een aantrekkelijk aanbod van voorzieningen en een goed economisch klimaat voor winkeliers te blijven behouden.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Wormer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wormer.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Wormer

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Wormerland
Inwoners
13.130
Inkomen
€37.500
WOZ-waarde
€217.000