Mitra Zevenaar

Mitra Zevenaar

Ondernemer worden bij Mitra in Zevenaar

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Zevenaar.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Zevenaar

Zevenaar ligt in de gemeente Zevenaar, in Gelderland. In Zevenaar wonen ongeveer 23.995 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Zevenaar ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Zevenaar dus zo’n €364.287.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €186.000 is in Zevenaar. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Zevenaar ligt dit dus lager. In Zevenaar hebben 5.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.248 uitkomt.

Zevenaar ligt in de provincie Gelderland en grenst aan Duitsland. De stad bevindt zich in het hart van de Liemers en biedt diverse mogelijkheden voor recreatie doordat het grenst aan natuurreservaat de Oude Rijnstrangen en natuurontwikkelingsgebied De Gelderse Poort. Zevenaar is goed te bereiken via de A12 waar meerdere bedrijventerreinen aan gevestigd liggen. Het centrum is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12. Daarnaast beschikt het centrum over diverse parkeerplaatsen en wordt er een speciaal tarief gehanteerd voor een halve en hele dag parkeren.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Zevenaar interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zevenaar.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Zevenaar

Provincie
Gelderland
Gemeente
Zevenaar
Inwoners
23.995
Inkomen
€33.400
WOZ-waarde
€186.000