Belisol Zoetermeer

Belisol Zoetermeer

Ondernemer worden bij Belisol in Zoetermeer

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Zoetermeer.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Zoetermeer

Zoetermeer is onderdeel van de gemeente Zoetermeer, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 124.399 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €36.000. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Zoetermeer een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.035.620.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Zoetermeer op gemiddeld €188.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Zoetermeer een uitkering. Dit maakt dat in totaal 4.852 inwoners van Zoetermeer een uitkering krijgen.

Zoetermeer ligt in het Groene Hart aan de A12. Het centrum van Zoetermeer kenmerkt zich met kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen. Zoetermeer is een van de meest vooruitstrevende IT steden van Nederland. De stad was een van de eerste met glasvezelnetwerk en werd in 2007 de eerste gemeente met stadhuis in een virtuele wereld. Naast veel ICT-bedrijven hebben ook veel verzekeringen, vakbonden en belangenorganisaties hun hoofdkantoor in Zoetermeer gevestigd.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Zoetermeer interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zoetermeer.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Zoetermeer

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Zoetermeer
Inwoners
124.399
Inkomen
€36.000
WOZ-waarde
€188.000