Gastouderbureau Het Liefbeestje Amersfoort-Harderwijk

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Amersfoort-Harderwijk

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Amersfoort-Harderwijk

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Amersfoort-Harderwijk.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Amersfoort-Harderwijk

Amersfoort-Harderwijk is een regio met ongeveer 333.375 inwoners. 54.580 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 137.900 huishoudens met kinderen, en 83.855 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 137.900 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Amersfoort-Harderwijk is 2,5. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio bestaat uit diverse steden waaronder Amersfoort, Harderwijk en Nijkerk en is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland. De grootste stad binnen de regio is Amersfoort. Amersfoort is een groeistad en vervult een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten en biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen. De belangrijkste verkeersader binnen de regio is de A28.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Amersfoort-Harderwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Amersfoort-Harderwijk.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Amersfoort-Harderwijk

Postcode
3800 - 3899
Inwoners
333.375
Huishoudens
137.900