Wandman in regio Bergen op Zoom

Ondernemer worden bij Wandman in regio Bergen op Zoom

Wandman is op zoek naar een ondernemer in de regio Bergen op Zoom.

Over regio Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een regio met ongeveer 134.170 inwoners. 22.820 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 57.155 huishoudens met kinderen, en 36.550 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 57.155 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Bergen op Zoom is 2,4. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De grootste stad binnen de regio is Bergen op Zoom, waar een historisch centrum te vinden is met tal van winkels en restaurants rondom de Grote Markt. Vroeger was de stad met name bekend als handelsstad. Verder kent de regio tal van kleine dorpjes, waaronder Stavenisse, Woensdrecht en De Heen. In deze dorpen is een buurtcentrum te vinden voor met name de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A4, de A58 en de E312.

Er zijn naast Wandman ook nog andere franchiseformules waarvoor Bergen op Zoom interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bergen op Zoom.

bouw & industrie branche informatie

Franchiseformule Wandman valt binnen de branche bouw & industrie.

Delen:

Vestigingen Wandman

Gegevens Bergen op Zoom

Postcode
4600 - 4699
Inwoners
134.170
Huishoudens
57.155