Gastouderbureau Het Liefbeestje Bussum-Uithoorn

Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Bussum-Uithoorn

Ondernemer worden bij Gastouderbureau Het Liefbeestje in regio Bussum-Uithoorn

Gastouderbureau Het Liefbeestje is op zoek naar een ondernemer in de regio Bussum-Uithoorn.

Gastouderbureau Het Liefbeestje is een snelgroeiend gastouderbureau dat zich onderscheidt door een warm en persoonlijk contact, pedagogische begeleiding en vernieuwing. Met trots bieden zij hun eigen succesvolle en exclusieve thematisch programma STIP.

Over regio Bussum-Uithoorn

Bussum-Uithoorn is een regio met ongeveer 114.670 inwoners. 20.715 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 49.380 huishoudens met kinderen, en 31.010 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 49.380 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Bussum-Uithoorn is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio is zeer verdeeld qua locatie. Bussum en Naarden behoren tot dit gebied, ten oosten van Amsterdam, maar ook Aalsmeer en Uithoorn, ten zuidwesten van Amsterdam. Bussum is gelegen in het Gooi en wordt gezien als forensenplaats. Hoge inkomens en prijzige huizen kenmerken deze streek. Aalsmeer heeft een meer landelijk en recreatief karakter. De plaats is bekend van de Bloemenveiling en is gelegen aan recreatiegebied de Westeinderplassen.

Er zijn naast Gastouderbureau Het Liefbeestje ook nog andere franchiseformules waarvoor Bussum-Uithoorn interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Bussum-Uithoorn.

kinderen & seniorenopvang branche informatie

Franchiseformule Gastouderbureau Het Liefbeestje valt binnen de branche kinderen & seniorenopvang.

Vestigingen Gastouderbureau Het Liefbeestje

Gegevens Bussum-Uithoorn

Postcode
1400 - 1439
Inwoners
114.670
Huishoudens
49.380