MatrasCleaner Dedemsvaart-Coevorden

MatrasCleaner in regio Dedemsvaart-Coevorden

Ondernemer worden bij MatrasCleaner in regio Dedemsvaart-Coevorden

MatrasCleaner is op zoek naar een ondernemer in de regio Dedemsvaart-Coevorden.

Droge en biologische reiniging van matrassen op locatie bij cliënten in de zakelijke markt zoals hotels en bungalowparken alsook bij particulieren. Tevens een unieke biologisch afbreekbare vlekverwijderingsmethode.

Over regio Dedemsvaart-Coevorden

Binnen de regio Dedemsvaart-Coevorden zijn er 118.660 mensen woonachtig, waarvan 7.345 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 7345 118660% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Dedemsvaart-Coevorden zijn verdeeld over 47.210 huishoudens, waarvan 18.840 huishoudens met kinderen en 28.395 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,7.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. Belangrijke plaatsen binnen deze regio zijn Coevorden, Hardenberg en Ommen. Hardenberg is de grootste plaats binnen deze regio. Van oorsprong was Hardenberg sterk agrarisch. Tegenwoordig is de industrie in Hardenberg behoorlijk gegroeid. Nieuwe bedrijventerreinen en woonwijken worden gebouwd en het centrum wordt op grote schaal nieuw gebouwd. Verder loopt de rivier de Vecht dwars door de regio. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de N34, N36 en de N48.

Er zijn naast MatrasCleaner ook nog andere franchiseformules waarvoor Dedemsvaart-Coevorden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Dedemsvaart-Coevorden.

reiniging & stomerij branche informatie

Franchiseformule MatrasCleaner valt binnen de branche reiniging & stomerij. De branche Reiniging & stomerij maakt onderdeel uit van de sector facilitaire dienstverlening. In deze branche zijn een paar grote spelers actief in de markt en een zeer grote groep middelgrote en kleinere bedrijven. Inmiddels maken zzp’ers het overgrote deel uit van het aantal bedrijven. Voorbeelden van franchiseformules in deze branche zijn Filta (reiniging van frituurvet) en Matras Cleaner (reiniging van matrassen).

De omzet in deze branche ligt rond de € 5 miljard. De markt zal redelijk stabiel blijven. Ondanks de aantrekkende economie zal er een grote druk zijn op het aantal schoon te maken vierkante meters voor schoonmaakbedrijven. Het Nieuwe Werken en het inbesteding van schoonmaak door de rijksoverheid heeft een negatief effect op het volume.

Technologie zal in toenemende mate ingezet worden om een efficiency slag te maken. Hierbij wordt gekeken naar werkprocessen en kwaliteit van de diensten. Denk bijvoorbeeld aan onbemande apparatuur dat schoonmaakwerkzaamheden automatisch uitvoert.

Daarnaast is de verwachting dat er sprongen gemaakt kan worden op dagelijks schoonmaak en specialistische schoonmaak. Certificering en keurmerken kunnen de kwaliteit van schoonmaakbedrijven verhogen.

Bron: Rabobank, Delta Lloyd, ABN AMRO, MBCF, Vakblad Service Management

Vestigingen MatrasCleaner

Gegevens Dedemsvaart-Coevorden

Postcode
7700 - 7799
Inwoners
118.660
Huishoudens
47.210