eismann Enschede-Hengelo

eismann in regio Enschede-Hengelo

Ondernemer worden bij eismann in regio Enschede-Hengelo

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Enschede-Hengelo.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Enschede-Hengelo

Binnen de regio Enschede-Hengelo zijn er 312.345 mensen woonachtig, waarvan 70.465 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 70465 312345% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Enschede-Hengelo zijn verdeeld over 142.730 huishoudens, waarvan 46.345 huishoudens met kinderen en 96.350 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,3.

Deze regio ligt aan de Duitse grens. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Hengelo en Enschede. Enschede is de grootste plaats binnen deze regio. De stad is van oudsher bekend door de textielindustrie. Het centrum van Enschede biedt een grote diversiteit aan winkels en horeca. Vanwege de aanwezigheid van de Universiteit Twente en de Hogescholen van het Saxion staat Enschede ook wel bekend als studentenstad. Enschede vormt samen met het Duitse Gronau het samenwerkingsverband EUREGIO. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A1, A35 en de N35.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Enschede-Hengelo interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Enschede-Hengelo.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Enschede-Hengelo

Postcode
7500 - 7599
Inwoners
312.345
Huishoudens
142.730