eismann s-Hertogenbosch

eismann in regio s-Hertogenbosch

Ondernemer worden bij eismann in regio s-Hertogenbosch

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio s-Hertogenbosch.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio s-Hertogenbosch

Binnen de regio s-Hertogenbosch zijn er 255.060 mensen woonachtig, waarvan 39.905 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 39905 255060% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van s-Hertogenbosch zijn verdeeld over 112.155 huishoudens, waarvan 39.155 huishoudens met kinderen en 72.995 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

Binnen de regio is ‘s-Hertogenbosch de grootste stad, qua inwonersaantal is ‘s-Hertogenbosch de vierde stad van Noord-Brabant. Het middeleeuws stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is één van de oudste en meest complete van Nederland. Het centrum biedt een scala aan winkel- en horecavoorzieningen. De rest van de regio kenmerkt zich door vestingsteden zoals Rosmalen met grote winkelcentra en dorpjes zoals Den Dungen voor de dagelijkse boodschappen Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A59 en de N279.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor s-Hertogenbosch interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in s-Hertogenbosch.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens s-Hertogenbosch

Postcode
5200 - 5299
Inwoners
255.060
Huishoudens
112.155