Seniorenkrant s-Hertogenbosch

Seniorenkrant in regio s-Hertogenbosch

Ondernemer worden bij Seniorenkrant in regio s-Hertogenbosch

Seniorenkrant is op zoek naar een ondernemer in de regio s-Hertogenbosch.

Seniorenkrant is een gratis regionale krant speciaal voor de 50-plusser. De 50-plusser is een snelgroeiende en kapitaalkrachtige bevolkingsgroep. Opbrengsten komen voort uit advertenties, adverterende bedrijven mogen naast een advertentie ook een redactioneel artikel plaatsen.

Over regio s-Hertogenbosch

In de regio s-Hertogenbosch wonen er zo’n 255.060 mensen. Hiervan zijn er 39.905 van buitenlandse komaf, oftewel 39905 255060%. Dit kunnen zowel Europeanen als niet-Europeanen zijn. Het aantal huishoudens en de gezinsgrootte zijn tevens van belang voor een mogelijke vestigingsplaats van een onderneming. In het geval van s-Hertogenbosch zijn de inwoners verdeeld over 112.155 huishoudens. Hiervan hebben 39.155 kinderen, en 72.995 niet. Dit kunnen eenpersoons- of meerpersoonshuishoudens zijn. De gemiddelde gezinsgrootte in s-Hertogenbosch is 2,4.

Binnen de regio is ‘s-Hertogenbosch de grootste stad, qua inwonersaantal is ‘s-Hertogenbosch de vierde stad van Noord-Brabant. Het middeleeuws stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is één van de oudste en meest complete van Nederland. Het centrum biedt een scala aan winkel- en horecavoorzieningen. De rest van de regio kenmerkt zich door vestingsteden zoals Rosmalen met grote winkelcentra en dorpjes zoals Den Dungen voor de dagelijkse boodschappen Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A59 en de N279.

Er zijn naast Seniorenkrant ook nog andere franchiseformules waarvoor s-Hertogenbosch interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in s-Hertogenbosch.

marketing & communicatie branche informatie

Franchiseformule Seniorenkrant valt binnen de branche marketing & communicatie.

Vestigingen Seniorenkrant

Gegevens s-Hertogenbosch

Postcode
5200 - 5299
Inwoners
255.060
Huishoudens
112.155