eismann Schiedam-Hoogvliet

eismann in regio Schiedam-Hoogvliet

Ondernemer worden bij eismann in regio Schiedam-Hoogvliet

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Schiedam-Hoogvliet.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Schiedam-Hoogvliet

Binnen de regio Schiedam-Hoogvliet zijn er 271.130 mensen woonachtig, waarvan 73.350 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 73350 271130% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Schiedam-Hoogvliet zijn verdeeld over 123.495 huishoudens, waarvan 42.595 huishoudens met kinderen en 80.945 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,2.

Een groot deel van de regio maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en is gelegen aan de Nieuwe Maas. De grootste steden binnen de regio zijn Schiedam, Vlaardingen en Hoogvliet. Deze plaatsen bieden diverse winkelcentra voor een ruim aanbod aan winkels en horecavoorzieningen. Naast een overdekt winkelcentrum heeft Schiedam ook een historische binnenstad met zowel grote winkelketens als speciaalzaken te bieden. De regio is goed bereikbaar via de A4 en de A20.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam-Hoogvliet interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam-Hoogvliet.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Schiedam-Hoogvliet

Postcode
3100 - 3199
Inwoners
271.130
Huishoudens
123.495