Nedflex | Zeg het maar Schouwen Duiveland-Walcheren

Nedflex | Zeg het maar in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Ondernemer worden bij Nedflex | Zeg het maar in regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Nedflex | Zeg het maar is op zoek naar een ondernemer in de regio Schouwen Duiveland-Walcheren.

Nedflex is een ervaren partner voor flexondernemers. Wij ontzorgen uitzendbureaus, zodat deze zich optimaal kunnen richten op het generen van omzet. Als HR-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in uitzenden helpen wij je om snel en goed verzorgd van start te gaan.

Over regio Schouwen Duiveland-Walcheren

Schouwen Duiveland-Walcheren is een regio met ongeveer 148.685 inwoners. 23.060 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 67.950 huishoudens met kinderen, en 46.915 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 67.950 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Schouwen Duiveland-Walcheren is 2,3. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

De regio is gelegen op een van de eilanden in de provincie Zeeland en is een toeristisch gebied. Jaarlijks trekken veel toeristen naar de stranden aan de Noordzee in Zeeland. De grootste stad binnen de regio is Vlissingen. In de stad zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden. Daarnaast telt Vlissingen diverse stranden. Ook andere plaatsen binnen de regio zijn gericht op het toerisme, waaronder Middelburg, Burgh-Haamstede en Renesse. De regio is goed bereikbaar via de A58, de N288 en de N57.

Er zijn naast Nedflex | Zeg het maar ook nog andere franchiseformules waarvoor Schouwen Duiveland-Walcheren interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schouwen Duiveland-Walcheren.

arbeidsbemiddeling & uitzendbureau branche informatie

Franchiseformule Nedflex | Zeg het maar valt binnen de branche arbeidsbemiddeling & uitzendbureau. Uitzendbureaus zijn intermediairs actief op de arbeidsmarkt. Ze bemiddelen tussen werkzoekenden en bedrijven die al dan niet tijdelijk werknemers willen inlenen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Vaak hebben uitzendbureaus ook meerdere diensten in huis, zoals payroll en het geven van HR advies. Bekende spelers in deze branche zijn Olympia Uitzendbureau, Payper en In Person. De laatste jaren zie je ook steeds meer uitzendbureaus gespecialiseerd op een vakgebied, zoals Happy Nurse. Zij richten zich bijvoorbeeld alleen op de zorg.

De afgelopen tijd zijn de werkbare uren volgens de ABU gedaald en ook de omzet binnen de branche is licht gedaald, maar loopt inmiddels wel weer op.

De Rabobank verwacht dat de uitzendmarkt door verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de verder aantrekkende economie zal groeien. Naast het aantal uitzendkrachten en gedetacheerden, zal in de komende jaren ook het aantal tijdelijke contracten en zzp’ers toenemen.

De aantrekkelijkheid van het inhuren van flexibele krachten is onder andere afhankelijk van wetgeving. Door de Wet Werk en Zekerheid is er bijvoorbeeld al gezorgd dat flexmedewerkers en vaste medewerkers dezelfde ontslagbescherming hebben.

Ook is de politiek bezig met een wetsvoorstel waarbij andere ongelijkheden als salaris, pensioenen en scholingsmogelijkheden verdwijnen. De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), verwacht dat payroll met invoering van deze wet vrijwel onmogelijk wordt. De bond geeft ook aan dat het toepassen van het pensioen voor de opdrachtgever voor veel administratie gaat zorgen omdat veel payrollondernemingen veel verschillende opdrachtgevers hebben.

Bron: Delta Lloyd, Rabobank, CBS, ABU, NBBU

Vestigingen Nedflex | Zeg het maar

Gegevens Schouwen Duiveland-Walcheren

Postcode
4300 - 4399
Inwoners
148.685
Huishoudens
67.950