eismann Wijchen-Elst

eismann in regio Wijchen-Elst

Ondernemer worden bij eismann in regio Wijchen-Elst

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Wijchen-Elst.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Wijchen-Elst

Binnen de regio Wijchen-Elst zijn er 189.310 mensen woonachtig, waarvan 19.540 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 19540 189310% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Wijchen-Elst zijn verdeeld over 76.065 huishoudens, waarvan 31.695 huishoudens met kinderen en 44.410 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,5.

De regio Wijchen-Elst bevat veel rivieren en meren. De belangrijkste verkeersaders die door de regio lopen zijn de: A50, A326 en de A73. De grootste plaatsen binnen deze regio zijn Wijchen, Elst en Beuningen. In Elst is er de elke eerste maandag in september een paardenmarkt. Dit is een van de grootste paardenmarkten van Nederland. Midden in het centrum van Wijchen ligt de Markt, waar wekelijks een markt wordt gehouden. Om de Markt liggen een aantal winkelstraten, dat samen een middelgroot winkelcentrum vormen.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Wijchen-Elst interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Wijchen-Elst.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Wijchen-Elst

Postcode
6600 - 6699
Inwoners
189.310
Huishoudens
76.065