eismann Zaandam

eismann in regio Zaandam

Ondernemer worden bij eismann in regio Zaandam

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zaandam.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zaandam

Binnen de regio Zaandam zijn er 170.155 mensen woonachtig, waarvan 41.950 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 41950 170155% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zaandam zijn verdeeld over 74.715 huishoudens, waarvan 28.040 huishoudens met kinderen en 46.675 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,3.

Zaandam is de grootste plaats binnen deze regio. De hele regio wordt ook wel de Zaanstreek genoemd. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A7, A8 en de A9. De regio is voornamelijk bekend vanwege zijn bloembollenteelt en -industrie. Veel inwoners in de streek zijn ook werkzaam in de lokale industrie. Binnen de streek wordt er veel handel gedreven met Amsterdam.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zaandam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zaandam.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zaandam

Postcode
1500 - 1599
Inwoners
170.155
Huishoudens
74.715