eismann Zeist-Barneveld

eismann in regio Zeist-Barneveld

Ondernemer worden bij eismann in regio Zeist-Barneveld

eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer
eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio Zeist-Barneveld.

Het leveren van een zo uitgebreid mogelijk assortiment aan diepvriesproducten, aangevuld met een assortiment niet-diepgevroren producten waaronder wijnen, koekjes, kruidenmix etc. Verkoop geschiedt uitsluitend aan particuliere huishoudens.

Over regio Zeist-Barneveld

Binnen de regio Zeist-Barneveld zijn er 253.985 mensen woonachtig, waarvan 39.230 inwoners een allochtone achtergrond hebben, ongeveer 39230 253985% van de inwoners. Dit kunnen zowel westerse als niet-westerse allochtonen zijn. Naast het aantal inwoners vertelt het aantal huishoudens en de gezinsgrootte u wat over de demografie van het gebied. De inwoners van Zeist-Barneveld zijn verdeeld over 107.270 huishoudens, waarvan 38.800 huishoudens met kinderen en 68.385 huishoudens zonder kinderen. In deze regio komt de gemiddelde gezinsgrootte neer op 2,4.

De regio is deels gelegen in de provincie Utrecht en deels in de provincie Gelderland en bestaat met name uit verstedelijkte dorpen, waaronder Zeist, Barneveld en Bilthoven. Het grootste dorp binnen de regio is Zeist. Het centrum van Zeist kent verschillende winkelstraten en telt maar liefst 80 kledingwinkels. In en rondom het centrum zijn diverse parkeergarages te vinden. In de rest van de regio zijn diverse winkelcentra te vinden voor zowel een dagje shoppen als voor de dagelijkse boodschappen. De regio is goed bereikbaar via de A27 en de A28.

Er zijn naast eismann ook nog andere franchiseformules waarvoor Zeist-Barneveld interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Zeist-Barneveld.

diepvriesproducten branche informatie

Franchiseformule eismann valt binnen de branche diepvriesproducten.

Vestigingen eismann

Gegevens Zeist-Barneveld

Postcode
3700 - 3799
Inwoners
253.985
Huishoudens
107.270