mijn franchisekansen
67 resultaten in aalsmeer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Aalsmeer heeft 67 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Aalsmeer is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Aalsmeer behoort tot de regio Bussum-Uithoorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Aalsmeer getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Aalsmeer

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Aalsmeer

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Aalsmeer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Aalsmeer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Aalsmeer

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Aalsmeer

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Aalsmeer

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Aalsmeer

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Aalsmeer. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Aalsmeer

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Aalsmeer

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Aalsmeer

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Aalsmeer

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Aalsmeer. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info