mijn franchisekansen
48 resultaten in alkmaar
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Alkmaar? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Alkmaar. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Alkmaar behoort tot de regio Alkmaar. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Alkmaar getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Alkmaar

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Alkmaar

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Alkmaar

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Alkmaar

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Alkmaar

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Alkmaar

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Alkmaar

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Alkmaar

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Alkmaar

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Alkmaar

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Alkmaar

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Alkmaar

Expert is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info