franchisekansen
66 resultaten in alkmaar
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Alkmaar? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Alkmaar. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Alkmaar behoort tot de regio Alkmaar. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Alkmaar getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Alkmaar

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Alkmaar

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Alkmaar

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Alkmaar

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Alkmaar

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Alkmaar

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Alkmaar

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Alkmaar

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Alkmaar

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Alkmaar

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Alkmaar

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Alkmaar

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Alkmaar. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info