mijn franchisekansen in horeca
24 resultaten in almelo
resultaten verfijnen

Branche

Subbranche

Formule

Er zijn momenteel 24 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Almelo. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Almelo behoort tot de regio Almelo-Vriezenveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Almelo getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee Roasters in Almelo

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Almelo. 30ml Coffee Roasters is een horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Almelo

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Almelo. backWERK is een horeca formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Almelo

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Almelo. Bakker Bart is een horeca formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Almelo

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Almelo. Big Snack is een horeca formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Brazuca Coffee in Almelo

Brazuca Coffee is op zoek naar een ondernemer in Almelo. Brazuca Coffee is een horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Almelo

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Almelo. BurgerBusiness is een horeca formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Almelo

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Almelo. Chocolate Company is een horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Almelo

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Almelo. Daisy's Ice Coffee and More is een horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Almelo

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Almelo. De Beren bezorgrestaurants is een horeca formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Almelo

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Almelo. De Beren restaurants is een horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Almelo

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Almelo. De Pannekoekenbakker is een horeca formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Almelo

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Almelo. De Pizzabakkers is een horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info