franchisekansen
44 resultaten in amersfoort
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Amersfoort heeft 44 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Amersfoort is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Amersfoort behoort tot de regio Amersfoort-Harderwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amersfoort getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Amersfoort

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Amersfoort

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Amersfoort

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amersfoort

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Amersfoort

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amersfoort

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Amersfoort

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Amersfoort

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Amersfoort

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

eazie in Amersfoort

eazie is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Family in Amersfoort

Family is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Amersfoort

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info