mijn franchisekansen
61 resultaten in amersfoort
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Amersfoort heeft 61 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Amersfoort is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Amersfoort behoort tot de regio Amersfoort-Harderwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amersfoort getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Amersfoort

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Amersfoort

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Amersfoort

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Bobby&Fritz in Amersfoort

Bobby&Fritz is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Bobby&Fritz is een ijssalon / horeca / fast food formule met momenteel 1 vestiging.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amersfoort

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amersfoort

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Amersfoort

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Amersfoort

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dean & David in Amersfoort

Dean & David is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Dean & David is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Amersfoort

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amersfoort

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

eazie in Amersfoort

eazie is op zoek naar een ondernemer in Amersfoort. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info