franchisekansen
72 resultaten in amsterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Amsterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Amsterdam behoort tot de regio Amsterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amsterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Amsterdam

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Amsterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Amsterdam

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

backWERK in Amsterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Amsterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Amsterdam

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amsterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Amsterdam

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Amsterdam

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Broodjes in Amsterdam

Budget Broodjes is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Budget Broodjes is een food / horeca / fast food / catering / brood & banket formule met momenteel 6 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Amsterdam

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info