franchisekansen
69 resultaten in amsterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Amsterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Amsterdam behoort tot de regio Amsterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amsterdam getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Amsterdam

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Amsterdam

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Amsterdam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Amsterdam

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Amsterdam

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Amsterdam

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amsterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Blz. in Amsterdam

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Amsterdam

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Amsterdam

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Amsterdam

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info