mijn franchisekansen
58 resultaten in amsterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Amsterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Amsterdam behoort tot de regio Amsterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amsterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

Anne&Max in Amsterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amsterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amsterdam

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amsterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Amsterdam

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Amsterdam

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amsterdam

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Amsterdam

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Amsterdam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Amsterdam

Expert is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Amsterdam

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info