mijn franchisekansen
61 resultaten in amsterdam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Amsterdam? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Amsterdam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Amsterdam behoort tot de regio Amsterdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Amsterdam getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Amsterdam

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Abeos in Amsterdam

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Amsterdam

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Amsterdam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Amsterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Amsterdam

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Amsterdam

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Amsterdam

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Amsterdam

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Amsterdam

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Amsterdam

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Ekoplaza in Amsterdam

Ekoplaza is op zoek naar een ondernemer in Amsterdam. Ekoplaza is een food / supermarkt formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info