mijn franchisekansen
43 resultaten in appingedam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Appingedam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Appingedam behoort tot de regio Appingedam-Winsum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Appingedam getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Appingedam

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Appingedam

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Appingedam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Appingedam

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Appingedam. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Appingedam

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. De Hypotheker is een dienstverlening / financiƫle dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

Decorette in Appingedam

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Appingedam

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Appingedam

Family is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Appingedam

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Appingedam

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Appingedam

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Lincherie_mode_exclusief_ondermode

Lincherie in Appingedam

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info