mijn franchisekansen
26 resultaten in appingedam
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Appingedam. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Appingedam behoort tot de regio Appingedam-Winsum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Appingedam getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Appingedam

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Appingedam

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Appingedam

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Appingedam

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Appingedam

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Appingedam

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Appingedam

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Appingedam

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Appingedam

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Appingedam

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Appingedam

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Appingedam. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Appingedam-Winsum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Appingedam-Winsum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info