mijn franchisekansen
27 resultaten in bennekom
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Bennekom heeft 27 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Bennekom is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Bennekom behoort tot de regio Wageningen-Ede. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bennekom getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Bennekom

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Bennekom

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Bennekom

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Bennekom

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Bennekom

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Bennekom

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Bennekom

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Bennekom

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Bennekom

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Bennekom

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Bennekom

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

Specsavers Horen en Zien in Bennekom

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Bennekom. Specsavers Horen en Zien is een zorg / opticien formule met momenteel 144 vestigingen.

Meer info