mijn franchisekansen
36 resultaten in bergum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Bergum. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Bergum behoort tot de regio Drachten-Bergum. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bergum getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Bergum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Bergum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bergum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Bergum

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Bergum. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Bergum

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Bergum

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Bergum

Family is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Bergum

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Bergum

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Bergum

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Bergum

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Bergum

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Bergum. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Sales Improvement Group in Bergum

Sales Improvement Group is op zoek naar een ondernemer in Bergum. Sales Improvement Group is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 38 vestigingen.

Meer info