mijn franchisekansen
26 resultaten in blokker
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 26 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Blokker. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Blokker behoort tot de regio Enkhuizen-Hoorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Blokker getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Blokker

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Blokker. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Blokker

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Blokker. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Blokker

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Blokker. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Blokker

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Blokker. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Blokker

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Blokker. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Blokker

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Blokker. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Enkhuizen-Hoorn

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
eismann_ondernemersinkomen_franchisenemer

eismann in regio Enkhuizen-Hoorn

eismann is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. eismann is een food / diepvriesproducten formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Filta Environmental in regio Enkhuizen-Hoorn

Filta Environmental is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. Filta Environmental is een dienstverlening / overige dienstverlening / reiniging & stomerij formule met momenteel 19 vestigingen.

Meer info

Finovion in regio Enkhuizen-Hoorn

Finovion is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. Finovion is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

GroenRijk, weet wat er leeft in regio Enkhuizen-Hoorn

GroenRijk, weet wat er leeft is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. GroenRijk, weet wat er leeft is een non-food / tuin dier & buiten formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Hearings in regio Enkhuizen-Hoorn

Hearings is op zoek naar een ondernemer in de regio van Enkhuizen-Hoorn. Hearings is een non-food / bedrijfskleding & veiligheid formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info