mijn franchisekansen
48 resultaten in borculo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 48 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Borculo. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Borculo behoort tot de regio Zutphen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Borculo getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Borculo

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Borculo. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Borculo

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Borculo

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Borculo

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Borculo. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Borculo

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Borculo. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

Decorette in Borculo

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Borculo

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Borculo

Family is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Borculo

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Borculo

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Borculo. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Instituut HIP in Borculo

Instituut HIP is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Instituut HIP is een dienstverlening / coaching & training formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info
Lincherie_mode_exclusief_ondermode

Lincherie in Borculo

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info