mijn franchisekansen
28 resultaten in borculo
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 28 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Borculo. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Borculo behoort tot de regio Zutphen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Borculo getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Borculo

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Borculo

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Borculo

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Borculo. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Borculo

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Borculo

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Borculo. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Borculo

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Borculo

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info
mitra vestiging

Mitra in Borculo

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info

Optie1 in Borculo

Optie1 is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Optie1 is een non-food / telecom formule met momenteel 65 vestigingen.

Meer info
plazafoodforall

Plaza Food For All in Borculo

Plaza Food For All is op zoek naar een ondernemer in Borculo. Plaza Food For All is een horeca / fast food formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info
PostMasters

PostMasters in Borculo

PostMasters is op zoek naar een ondernemer in Borculo. PostMasters is een dienstverlening / zakelijke dienstverlening / koerier & verzendservice formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

RE/MAX in Borculo

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Borculo. RE/MAX is een dienstverlening / makelaardij formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info