franchisekansen
35 resultaten in brielle
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Hieronder treft u alle franchise mogelijkheden aan voor Brielle. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Brielle behoort tot de regio Spijkenisse-Oud Beijerland. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Brielle getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Brielle

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Brielle. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Brielle

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Brielle

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Brielle

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Brielle. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Decorette in Brielle

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Brielle

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Brielle

Family is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Brielle

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

The Power Community in Brielle

The Power Community is op zoek naar een ondernemer in Brielle. The Power Community is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Lincherie in Brielle

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Lincherie is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Mitra in Brielle

Mitra is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Mitra is een food / slijterij formule met momenteel 115 vestigingen.

Meer info
Monkey_Town_franchise_speelparadijs_kinderen

Monkey Town in Brielle

Monkey Town is op zoek naar een ondernemer in Brielle. Monkey Town is een dienstverlening / speeltuin indoor formule met momenteel 42 vestigingen.

Meer info