mijn franchisekansen
43 resultaten in brunssum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Brunssum heeft 43 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Brunssum is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Brunssum behoort tot de regio Heerlen-Kerkrade. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Brunssum getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Brunssum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Brunssum

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Brunssum

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Brunssum

Expert is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

fit20 in Brunssum

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Brunssum

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Brunssum

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Brunssum

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Brunssum

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Brunssum

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Brunssum

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Brunssum

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Brunssum. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info