mijn franchisekansen
67 resultaten in bussum
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Bussum? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Bussum. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Bussum getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Bussum behoort tot de regio Bussum-Uithoorn. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Bussum getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Bussum

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Bussum. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Bussum

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Bussum

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Bussum

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Bussum

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Bussum

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Bussum

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Bussum. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Bussum

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Bussum. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Bussum

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Bussum. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Bussum

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Bussum. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Bussum

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Bussum. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Bussum

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Bussum. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info