mijn franchisekansen
36 resultaten in culemborg
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Culemborg heeft 36 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Culemborg is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Culemborg behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Culemborg getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Culemborg

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Culemborg

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Culemborg

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Culemborg

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Culemborg

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

fit20 in Culemborg

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Culemborg

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Culemborg

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Culemborg

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Culemborg

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Culemborg

Livera is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Culemborg

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info