franchisekansen
49 resultaten in culemborg
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Culemborg heeft 49 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Culemborg is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Culemborg behoort tot de regio Culemborg-Leerdam. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Culemborg getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Culemborg

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Culemborg

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Culemborg

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Culemborg

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Culemborg. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Culemborg

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Culemborg

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Culemborg

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Culemborg

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Culemborg

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Culemborg

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info
Expert

Expert in Culemborg

Expert is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Expert is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 140 vestigingen.

Meer info

Family in Culemborg

Family is op zoek naar een ondernemer in Culemborg. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info