mijn franchisekansen
83 resultaten in deventer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Deventer? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Deventer. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Deventer behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Deventer getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Deventer

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Deventer. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

backWERK in Deventer

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Deventer. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Deventer

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Belisol in Deventer

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Deventer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Deventer

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Deventer

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Deventer

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Deventer. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Deventer

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Deventer. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Deventer

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Daisy's Ice Coffee and More in Deventer

Daisy's Ice Coffee and More is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Daisy's Ice Coffee and More is een ijssalon / horeca formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Deventer

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info