mijn franchisekansen
46 resultaten in deventer
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Deventer? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Deventer. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Deventer behoort tot de regio Deventer-Nijverdal. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Deventer getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Deventer

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

backWERK in Deventer

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Deventer. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Beleggingspanden-financiering.nl in Deventer

Beleggingspanden-financiering.nl is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Beleggingspanden-financiering.nl is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Deventer

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

BRAM'S Gourmet Frites in Deventer

BRAM'S Gourmet Frites is op zoek naar een ondernemer in Deventer. BRAM'S Gourmet Frites is een horeca / fast food formule met momenteel 45 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Deventer

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Deventer

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Deventer

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Deventer

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Deventer. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Deventer

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Deventer. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

eazie in Deventer

eazie is op zoek naar een ondernemer in Deventer. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 26 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Deventer

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Deventer. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info