mijn franchisekansen
40 resultaten in diemen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Diemen? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Diemen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Diemen behoort tot de regio A'dam ZO - Amstelveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Diemen getoond daarna de kansen regiobreed.

Abeos in Diemen

Abeos is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Abeos is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 14 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Diemen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Diemen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Diemen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Diemen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Diemen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Diemen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Diemen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Diemen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Diemen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Diemen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info
KUBUS administratie- belastingadvies- en accountantskantoren_franchisenemers

KUBUS in Diemen

KUBUS is op zoek naar een ondernemer in Diemen. KUBUS is een dienstverlening / advies / accountancy & administratie formule met momenteel 105 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Diemen

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Diemen

Livera is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info
Mega tegels badkamers keukens den helder

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… in Diemen

Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Mega Badkamers, Keukens, Tegels en meer… is een sanitair / non-food / doe-het-zelf klusmateriaal / wonen formule met momenteel 11 vestigingen.

Meer info