mijn franchisekansen
72 resultaten in diemen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Diemen? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Diemen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Diemen behoort tot de regio A'dam ZO - Amstelveen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Diemen getoond daarna de kansen regiobreed.

backWERK in Diemen

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Diemen. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Diemen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Diemen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Diemen

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Diemen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Diemen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Diemen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Diemen

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Diemen. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 37 vestigingen.

Meer info

De Hypotheker in Diemen

De Hypotheker is op zoek naar een ondernemer in Diemen. De Hypotheker is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 178 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Diemen

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Diemen. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

Decorette in Diemen

Decorette is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Decorette is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 50 vestigingen.

Meer info

Domino's Pizza in Diemen

Domino's Pizza is op zoek naar een ondernemer in Diemen. Domino's Pizza is een horeca / fast food formule met momenteel 270 vestigingen.

Meer info