mijn franchisekansen
41 resultaten in dongen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Wilt u ondernemen in Dongen? Bekijk hier alle de franchise mogelijkheden in Dongen. Klik op 'meer info' om te lezen over de betreffende mogelijkheid. Mocht u het interessant vinden om bij uw keuze meer informatie te krijgen, doe dan geheel vrijblijvend een informatie aanvraag. U ontvangt binnen twee weken een reactie van de franchiseformule.

Dongen behoort tot de regio Waalwijk. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dongen getoond daarna de kansen regiobreed.

Big Snack in Dongen

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Dongen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Dongen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Dutch Premium Grill in Dongen

Dutch Premium Grill is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Dutch Premium Grill is een food / horeca / fast food / eetcafé & restaurant / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info
electronic partner

ElectronicPartner in Dongen

ElectronicPartner is op zoek naar een ondernemer in Dongen. ElectronicPartner is een non-food / luxe & huishoudelijke artikelen formule met momenteel 125 vestigingen.

Meer info

fit20 in Dongen

fit20 is op zoek naar een ondernemer in Dongen. fit20 is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 120 vestigingen.

Meer info
grando-exterieur

Grando Keukens & Bad in Dongen

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 35 vestigingen.

Meer info

Hypotheek Info Punt in Dongen

Hypotheek Info Punt is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Hypotheek Info Punt is een dienstverlening / financiële dienstverlening formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

JobManiac in Dongen

JobManiac is op zoek naar een ondernemer in Dongen. JobManiac is een dienstverlening / payroll / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Koopplein.nl in Dongen

Koopplein.nl is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Koopplein.nl is een dienstverlening / media / internet & ICT formule met momenteel 240 vestigingen.

Meer info

Kwalitaria in Dongen

Kwalitaria is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Kwalitaria is een horeca / fast food formule met momenteel 141 vestigingen.

Meer info

Leonidas in Dongen

Leonidas is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Leonidas is een food / zoetwaren / koffie & espressobar / horeca / delicatessen formule met momenteel 200 vestigingen.

Meer info
livera reinders

Livera in Dongen

Livera is op zoek naar een ondernemer in Dongen. Livera is een mode / dames- & herenmode / body fashion & lingerie formule met momenteel 100 vestigingen.

Meer info