franchisekansen
69 resultaten in dordrecht
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Dordrecht heeft 69 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Dordrecht is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Dordrecht behoort tot de regio Dordrecht-Papendrecht. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Dordrecht getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Dordrecht

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Dordrecht

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Dordrecht

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Dordrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Dordrecht

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Dordrecht

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Dordrecht

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 22 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Dordrecht

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Dordrecht. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Dordrecht

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Dordrecht

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 20 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Dordrecht

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 15 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Dordrecht

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info