franchisekansen
73 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 73 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Eindhoven

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Eindhoven

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Eindhoven

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Eindhoven

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Eindhoven

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Eindhoven

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Eindhoven

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakkertje Bol is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Blz. in Eindhoven

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Eindhoven

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Eindhoven

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Eindhoven

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Eindhoven

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info