franchisekansen
63 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 63 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.
123boekhouden

123Boekhouden in Eindhoven

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 13 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee & Food in Eindhoven

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Eindhoven

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Eindhoven

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Eindhoven

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Eindhoven

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Eindhoven

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Eindhoven

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

De Beren bezorgrestaurants in Eindhoven

De Beren bezorgrestaurants is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Beren bezorgrestaurants is een horeca / fast food formule met momenteel 28 vestigingen.

Meer info

De Beren restaurants in Eindhoven

De Beren restaurants is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Beren restaurants is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 80 vestigingen.

Meer info

De Pannekoekenbakker in Eindhoven

De Pannekoekenbakker is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Pannekoekenbakker is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Eindhoven

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info