mijn franchisekansen
90 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 90 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Eindhoven

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

30ml Coffee Roasters in Eindhoven

30ml Coffee Roasters is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 30ml Coffee Roasters is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 8 vestigingen.

Meer info

backWERK in Eindhoven

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Eindhoven

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakers Dough in Eindhoven

Bakers Dough is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakers Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Eindhoven

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Eindhoven

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Belisol in Eindhoven

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Eindhoven

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Eindhoven

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Eindhoven

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Eindhoven

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info