franchisekansen
51 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 51 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Eindhoven

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

backWERK in Eindhoven

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Eindhoven

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Eindhoven

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Eindhoven

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Eindhoven

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Eindhoven

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Eindhoven

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

eazie in Eindhoven

eazie is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. eazie is een horeca / fast food / eetcafé & restaurant formule met momenteel 32 vestigingen.

Meer info

Family in Eindhoven

Family is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info

Foodmaster in Eindhoven

Foodmaster is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Foodmaster is een horeca / fast food formule met momenteel 46 vestigingen.

Meer info

Grando Keukens & Bad in Eindhoven

Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Grando Keukens & Bad is een sanitair / keukens & keukenrenovatie / wonen formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info