franchisekansen
71 resultaten in eindhoven
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Er zijn momenteel 71 kansen voor u om een franchise vestiging te openen in Eindhoven. Bekijk hieronder het aanbod. Om u als ondernemer aan te sluiten bij één van onderstaande formules vraagt u via de pagina direct informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Eindhoven behoort tot de regio Eindhoven. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Eindhoven getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Eindhoven

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anne&Max in Eindhoven

Anne&Max is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Anne&Max is een lunchroom / horeca formule met momenteel 31 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Eindhoven

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Eindhoven

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 160 vestigingen.

Meer info
Barista Cafe_franchise_ondernemer

Barista Café in Eindhoven

Barista Café is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Barista Café is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Eindhoven

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Eindhoven

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Eindhoven

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Eindhoven

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Eindhoven

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Eindhoven

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Eindhoven

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Eindhoven. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info