franchisekansen
74 resultaten in emmen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Emmen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Emmen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Emmen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Emmen behoort tot de regio Emmen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Emmen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ML Coffee & Food in Emmen

30ML Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Emmen. 30ML Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Anytime Fitness in Emmen

Anytime Fitness is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Anytime Fitness is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 150 vestigingen.

Meer info

Autotaalglas in Emmen

Autotaalglas is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Autotaalglas is een dienstverlening / automotive formule met momenteel 54 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Emmen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 87 vestigingen.

Meer info

Belisol in Emmen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

BB Kitchen in Emmen

BB Kitchen is op zoek naar een ondernemer in Emmen. BB Kitchen is een horeca / fast food formule met momenteel 36 vestigingen.

Meer info
BodyBase franchise

BodyBase in Emmen

BodyBase is op zoek naar een ondernemer in Emmen. BodyBase is een dienstverlening / fitness & bewegingstherapie formule met momenteel 4 vestigingen.

Meer info

Bufkes in Emmen

Bufkes is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Bufkes is een lunchroom / horeca formule met momenteel 43 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake restaurants in Emmen

Burger ’n Shake restaurants is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Burger ’n Shake restaurants is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 7 vestigingen.

Meer info

Burger ’n Shake Express in Emmen

Burger ’n Shake Express is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Burger ’n Shake Express is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Cafecito in Emmen

Cafecito is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Cafecito is een lunchroom / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

CAVAVIN in Emmen

CAVAVIN is op zoek naar een ondernemer in Emmen. CAVAVIN is een food / slijterij formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info