franchisekansen
57 resultaten in emmen
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Ondernemen in Emmen? Hieronder worden alle franchisekansen getoond voor Emmen. Gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen. Hieronder worden eerst de franchisekansen in Emmen getoond, daarna de kansen regiobreed. Heeft u gevonden wat u zocht? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan. De franchiseformule zal binnen twee weken op uw aanvraag reageren.

Emmen behoort tot de regio Emmen. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Emmen getoond daarna de kansen regiobreed.

30ml Coffee & Food in Emmen

30ml Coffee & Food is op zoek naar een ondernemer in Emmen. 30ml Coffee & Food is een food / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 12 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Emmen

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 86 vestigingen.

Meer info

Baker's Dough in Emmen

Baker's Dough is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Baker's Dough is een food / zoetwaren / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

Belisol in Emmen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 18 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Emmen

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 5 vestigingen.

Meer info

Chocolate Company in Emmen

Chocolate Company is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Chocolate Company is een koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 21 vestigingen.

Meer info

CijferMeester in regio Emmen

CijferMeester is op zoek naar een ondernemer in de regio van Emmen. CijferMeester is een dienstverlening / accountancy & administratie formule met momenteel 72 vestigingen.

Meer info

Coffee Fellows in Emmen

Coffee Fellows is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Coffee Fellows is een food / lunchroom / koffie & thee / koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 10 vestigingen.

Meer info

De Pizzabakkers in Emmen

De Pizzabakkers is op zoek naar een ondernemer in Emmen. De Pizzabakkers is een horeca / eetcafé & restaurant formule met momenteel 23 vestigingen.

Meer info

Doppio Espresso in Emmen

Doppio Espresso is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Doppio Espresso is een koffie & espressobar / horeca formule met momenteel 33 vestigingen.

Meer info

Drogist Bewust Beter in Emmen

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Drogist Bewust Beter is een non-food / drogist & apotheek formule met momenteel 112 vestigingen.

Meer info

Family in Emmen

Family is op zoek naar een ondernemer in Emmen. Family is een horeca / fast food formule met momenteel 47 vestigingen.

Meer info