mijn franchisekansen
86 resultaten in enschede
resultaten verfijnen

Branche

Formule

Enschede heeft 86 kansen om uw eigen franchise vestiging te openen. Enschede is hiermee uitermate geschikt voor het starten van een onderneming. Bekijk hieronder het aanbod van franchiseformules waar u zich bij kan aansluiten. Bij een aanvraag zal u direct in contact worden gebracht met de formule.

Enschede behoort tot de regio Enschede-Hengelo. Hieronder worden eerst de ondernemerskansen in Enschede getoond daarna de kansen regiobreed.

123Boekhouden in Enschede

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Enschede. 123Boekhouden is een dienstverlening / advies formule met momenteel 2 vestigingen.

Meer info

backWERK in Enschede

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Enschede. backWERK is een lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 25 vestigingen.

Meer info

Bagels & Beans in Enschede

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Bagels & Beans is een lunchroom / horeca formule met momenteel 76 vestigingen.

Meer info

Bakker Bart in Enschede

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Bakker Bart is een food / lunchroom / horeca / brood & banket formule met momenteel 170 vestigingen.

Meer info

Bakkertje Bol in Enschede

Bakkertje Bol is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Bakkertje Bol is een food / brood & banket formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info

Belisol in Enschede

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Belisol is een kozijnen ramen en deuren / wonen formule met momenteel 17 vestigingen.

Meer info

Big Snack in Enschede

Big Snack is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Big Snack is een horeca / fast food formule met momenteel 90 vestigingen.

Meer info

Blz. in Enschede

Blz. is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Blz. is een non-food / boeken & tijdschriften formule met momenteel 88 vestigingen.

Meer info

Bouwpartners in Enschede

Bouwpartners is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Bouwpartners is een dienstverlening / arbeidsbemiddeling & uitzendbureau formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

Budget Home Store in Enschede

Budget Home Store is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Budget Home Store is een wonen / wooninrichting & woondecoratie formule met momenteel 16 vestigingen.

Meer info

Burger 'n Shake in Enschede

Burger 'n Shake is op zoek naar een ondernemer in Enschede. Burger 'n Shake is een food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 0 vestigingen.

Meer info

BurgerBusiness in Enschede

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Enschede. BurgerBusiness is een food / horeca / fast food / bezorgen & afhalen formule met momenteel 3 vestigingen.

Meer info